Ürdised köögiviljakangid

Vahva tervislik alternatiiv friikartulitele. See roog annab tõestuse sellest, et tervislik toit võib olla väga maitsev. Ja kui tavaliselt kulub ühe korraliku köögiviljapajaroa valmistamiseks kaua aega, siis see roog valmib ahjus 15-20 minutiga. Vaid ettevalmistamise vaev!  Köögivilju võib jällegi täpselt enda maitse järgi varieerida. 

 

 

Vaja läheb:

1 väiksem punapeet

1 väiksem kaalikas

2 keskmise suurusega porgandit

3-4 kartulit

2 sl extra virgin oliiviõli

1 spl maitseainesegu Suvine ürdisegu

0,5 tl meresoola

Valmistamine:

Koori ja tükelda juurviljad 1 cm jämedusteks kangideks, aseta kaussi, lisa õli ja maitseainesegu, veidi soola (soola kogust võib muuta vastavalt maitsele). Sega läbi, jaota ühtlaselt ja ühe kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 225 kraadi juures 15-20 minutit või kuni köögiviljad on küpsed (hea oleks, kui nad jäävad seest kergelt krõmpsuvaks).  Suurepärane lisand kala- ja lihatoitudele või külma ürdikastemega iseseisvalt nautimiseks.

Vertical Menu
Search
Categories