Aeglaselt küpsetatud kana hernepestoga

 

 

 

 

 

  Kerge vaevaga valmiv õhtueine. Kanafilee saab sel viisil küpsetades eriti mahlane ja pehme.

 Kui hernepestot õhtueinest üle jääb, sobib see ideaalselt võileivakatteks.

 

 

 

Vaja läheb:

4 kanafileed

Extra Virgin oliiviõli

2 tl Maitseainesegu Kanale

Soola

 

Valmistamine:

Kuumuta ahi 150 kraadini. Lao kanafileed ahjuplaadile (suuremad fileed lõika pikuti pooleks, küpsevad ühtlasemalt) pintselda vähese õliga, puista üle soolaga ja Maitseaineseguga Kanale. Hõõru maitseineid veidi fileedesse.

Küpseta umbes 30 minutit või kuni kana on läbi küpsenud. Kontrollimiseks tee lihale sisselõige ja vaata, et liha oleks valge, mitte roosa.

 

Hernepesto

Vaja läheb:

2 dl külmutatud/sulatatud herneid või värskeid herneid

1 dl päevalilleseemneid

0,5 küüslauguküünt

0,5 dl riivitud parmesani juustu

1 dl Extra Virgin oliiviõli

Soola, pipart

Poole laimi mahl

 

Valmistamine:

Purusta jämedalt saumikseriga kõik koostisosad, maitsesta soola, pipra ja laimimahlaga.

 

Serveerimisel viiluta kanafileed, paku kõrvale hernepestot ja värsket salatit.

Vertical Menu
Search
Categories